Jackpotts spel

   Här kommer några av de toplistade Jackpott spelen som har många spelare och framför allt vinster i alla storlekar.
Mega Moolah – är det jackpott spel som av Mircogamings största jackpott titel. Den har hängt med länge men genom åren fått sällskap av e variant med egyptiskt tema i Mega Moolah Isis och Batmanspelet The Dark Knight som också är kopplade till en och samma jackpott. Speciellt om man som spelare vill ha lite variation och ändå chansen på mega jackpotten. Mega Moolah har ett safari tema och som spelare får man bekanta sig med savannens charmiga invånare, till musiken av ett djungelinspirerande soundtrack som höjer spänningen lite extra.

Med symboler som lejon, elefant, buffel med flera. Då lejonet är lite speciellt och fungerar dels som en egen symbol men också som wild. När lejonet kliver in och antar olika skepnader av en annan symbol så dubblas vinsten.

Det finns fyra jackpottar att vinna med Mega Jackpotten i topp, men även om man inte lyckas vinna jackpotten finns det chans att vinna hela 225 000 mynt. Under 2015 så slog Mega Moolah världsrekord genom att dela ut den största jackpotten på 17 879 645 € och slog det tidigare rekordet som Mega Fortune hade med endast 18 777 € som de fick 2013. Finns till mobila enheter.

Joker Millions

Joker Millions – Är ett svenskt tillverkat spel av spelutformarna Yggdrasil och var deras första progressiva jackpottspel. Du hittar det på Tropezia 

Casino. Det är ett klassiskt spel men har en del unika funktioner som gör det till ett mycket givande och utmanande spel, även om man har bortsett från den stora Jackpotten.
Grafiken är lekfull, mjuk och följsam och ljudeffekterna höjer upplevelse. Jackpotten är alltid garanterad 1 miljon kronor och ju mer som spelar man satsar så ökar chansen för att vinna.

Hur gör man för att vinna på Joker Millions? – spelet spelas på klassiskt manér med fem hjul med tre rader vardera. Det finns 25 fasta vinslinjer och det går att satsa 2,50 till 250 kr per omgång. För att vinna jackpotten så behövs fem stycken jokrar, en på varje hjul. Dessa är så kallade ”scatters” så de behöver inte ligga i en speciell vinstlinje. Bakom varje joker döljer sig en ”mystery win” den slumpas fram och kan vara värd mellan 5 till 2 500 mynt. När du väl har inkasserat de första 5 mynten (eller flera) mystiska vinster drar jackpott rundan ingång. När spelaren har fyllt hela skärmen med jokrar så blir det en jackpott vinst.
Joker Millions finns till mobila enheter.

Cleopatra I och II

 

Cleopatra I och II är klassiska spelautomat spel och har inget som sticker ut så mycket. Men det är ett så kallat Mega Jackpott spel, som just nu ligger på över 3 miljoner € i sin jackpott. För den som verkligen gillar höga vinster så är detta spel perfekt!
Spelet spelas genom att välja myntvärde, antal linjer och nivåer, och börja jaga kombinationer.

Det går att satsa allt från 20 öre och upp till 5 000 kronor per spelomgång, och utöver det mer att det går att variera myntvärdet, nivåer och linjer. På detta viset så är det en stor flexibilitet. Det finns 12 olika värdesymboler, med start på de sex spelvalörerna nio till ess. Utöver dessa sex symboler med egyptiskt tema. Det finns två bonus symboler, vilket är Mega Jackpotts och scattern som är i formen av en sfinx.

Gratisspel, free spins och jackpott – finns det möjligheten att få. Som bonusar finns wild, som också är en mega jackpott symbol. Denna ersätter övriga symboler, förutom scattern, och dubblerar vinsten på linjen. Dessutom finns det möjlighet att får 15 free spins. Och vid vinst tripplas dessa och kan dessutom tjäna fler free spins.
Cleopatra I och II finns till iPhone och Android.

Cosmic Fortune

Ett spel som inspirerats av de klassiska arkadspelet Space Invaders. Här finns det chansen att vinna fem olika jackpottar och bonusspelet är väldigt

ovanligt och originellt. I spelet så ger symbolerna en verklig en rymdkänsla med de detaljrika symbolerna och miljöerna. Ljudeffekterna har lite retrokänsla över sig.

Istället för vanligt hjul så är det kulor som släpps från rymden ovanför. Men kulorna kommer i fem kolumner som är tre rader höga. Vinstlinjerna är femton stycken och det går inte att ändra på. För att ställa in nivån gör spelaren det genom myntvärdet. Det är ett lättförståeligt och enkelt spel.
Tema som är rymden så symbolerna är av det utomjordiska slaget, finns två specialsymboler och sju med grundmotiv som sätts ihop i olika kombinationer.

Det finns fem stycken jackpottar – två av fast karaktär, MINI och RAPID och tre progressiva jackpottar som byggs upp hela tiden. När spelaren fått tre scatters så aktiveras free-falls. Då förvandlas vinsterna till kulor som i nästa nivå av spelet kommer släppas i stil med ett flipperspel. Kulorna hamnar antingen i olika myntkoppar som ger olika vinstbelopp eller i bonuskoppen. Tre stycken kulor i bonuskoppen skickar spelaren vidare till nästa bonusnivå då handlar de om fem olika jackpottskoppar.
Spelet finns för mobila enheter.

Good Girl Bad Girl

Här tas dilemmat mellan gott och ont upp. Spelet är fullspäckat med bonusar och men en massa roliga funktioner. Grafiken är otroligt bra och detta gäller även animationerna, i 3D och med HD-kvalitet. Dessutom med riktigt bra ljudeffekter.

Spelet är en fem hjulat spel med 30 rader och spelaren kan välja spela 15 av dessa på den goda sidan eller 15 på den onda sidan. Dessutom kan spelaren välja alla 30 om beslutångest uppstår, vilket ger spelaren vinst från båda hållen samtidigt. Det går att dubbla insatsen för att maximera vinstchansen och får välja vilken jackpott du spelar om uti fall att det snurras fram tre ”Money Wheel”.

Symbolerna finns som ängel, djävul och vit eller brun katt med flera. Plus två wildsymboler – treudd för den onda sidan och en gloria för den goda sidan. Bonussymbolerna är ett pengahjul. Wildsymbolerna multiplicerar vinsten två gånger för gloria och fyra gånger för treudden. Vid olika kombinationer av dessa blir vinsten olika presentaskar. Vid tre stycken pengahjul symboler finns chansen att vinna free spin och jackpotten. Jackpotten är knuten antingen till den goda eller onda flickan.
Detta spel finns inte ännu till mobilenheter, men det är på gång.